Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / 4η Αγ.: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2 - YouTube : Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / 4η Αγ.: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2 - YouTube : Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας.

Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 - Λόγια-Σταράτα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 - Λόγια-Σταράτα from www.logiastarata.gr
Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. 90' γκολ για τον πασ! Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. 90' γκολ για τον πασ! Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα:

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

K17 ΑΕΛ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 1-2 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
K17 ΑΕΛ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 1-2 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. 90' γκολ για τον πασ! Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα:

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 (21/2/2011) - 23η ...
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 (21/2/2011) - 23η ... from i.ytimg.com
Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! 90' γκολ για τον πασ! Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό παναιτωλικοσ. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama